2551 pregleda

ŠTA NAJVIŠE PALI MUŠKARCE?


ŠTA NAJVIŠE PALI MUŠKARCE?

Mnogo je toga što može napaliti muškarca ali nekad jednostavno trikovi ne uspeju. Da li ste znali da postoje sigurni trikovi kojima muškarci ne mogu odoleti? Za vas smo sproveli istraživanje i saznali šta muškarce najviše pali, odnosno čemu jednostavno ne mogu da odole.

SEXY ODEĆA

Muškarce zaista pale sexy krpice ali naravno ne one sa buvljaka i takođe ne ono što nosite često. Oni vole kada se sredimo baš za njih. Otkrivene (naravno glatke i zategnute) noge znaju znatno da uzbude muškarca ali ono što najbolje prolazi kod muškaraca jesu gola leđa. Jaču polovinu veoma privlače majice i haljine ‚‚bez leđa‚‚. Takođe, ono što veoma privlači muški rod (odmah iza otvorenih leđa i butina) jesu majice na jedno rame odnosno majice koje otkrivaju jedno rame.
(PAŽNJA: Kada je u pitanju veš nikako ne praktikujte ‚‚providne‚‚ haltere. To je ono što ni jedan muškarac ne ne želi da vidi, a vide se iako se nazivaju providim.)


ŠAPAT

Da, dobro ste pročitali. Muškarce veoma pali šaptanje na uvo. Šapnite mu na uvo šta želite da radite sa njim i spremite se jer neće moći da vas odbije. Kada je ‚‚sexy šapat‚‚ u pitanju od velike pomoći su prijatan dah i parfem. Potrudite se da zvučite samouvereno jer muškarci vole kad čuju samouverenost u ženskom glasu.

STAV

On voli samouverene i pozitivne devojke/žene. Nesigurnost i negativnost ne dolaze u obzir. Kako ćete ga ubediti da vam se prepusti ako ni sami niste sigurni da će sve proći odlično? Graciozan hod, pogled u oči, osmeh i samouverenost u razgovoru jednostavno odlično prolaze kod svakog.


STENJANJE

Iako vam možda ovo ne izgleda privlačno muškarci su potvrdili da vole kada njihova partnerka ispušta zvuke u toku sexa. ALI, ukoliko ste preglasni čak 45% muškaraca će zaključiti da ne uživate već glumite orgazam što će ih obeshrabriti i sigurno ih neće privući. Ne stenjite na silu ali ako želite, ne morate se suzdržavati.

POLJUPCI

Svi volimo poljupce partnera ali da li znate koji poljupci najviše pale? Čak 60 % muškaraca je izjavilo da vole kad ih partnerka ljubi po vratu i stomaku a 40% je izjavilo da obožava kada to radi jezikom.